fbpx

1e Outdoor Gelderland G competitie

ParaPaard en FPG presenteren: 1e Outdoor Gelderland G competitie powered by WeAllRide

Voor alle leden van de Federatie Paardrijden Gehandicapten staat er weer een nieuwe G competitie online. Lees snel verder hoe het werkt!

Hoe werkt het?

Ruiters melden zich aan bij hun FPG manege. De manege meldt de ruiters aan via  WeAllRide.org en kiezen voor de speciale competitie met de naam 1e Outdoor Gelderland G competitie. Deze competitie wordt gepresenteerd een aangeboden door ParaPaard en de FPG en is powered by WeAllRide. Deze heeft speciale proeven voor ruiters met een handicap. Ze rijden de proef, laten zich filmen en sturen de proef in via de app of website. De jury bepaald dan het resultaat binnen 48 uur.

In deze competitie kan gekozen voor de klasse G1 en G3. Beide proeven zijn met begeleiding. Klik hier voor de proeven

De nummers 1, 2 en 3 plaatsen zich voor het rijden van de finale op Outdoor Gelderland. De beide klassen worden onder handicap verreden. 

Tijdens de finale worden de combinaties gefilmd door een professional.

De finale op Outdoor Gelderland

De Finale G competitie vindt plaats in de hoofdring van Outdoor Gelderland 2019 tijdens het dagprogramma op donderdag 4 juli 2019.

Bekendmaking finalisten

Op maandag 17 juni worden de finalisten bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina. Iedere deelnemende manege ontvangt voor de geplaatste ruiters een mail met de uitnodiging voor de finale.

Prijzen

De prijzen worden aangeboden door Epplejeck, ParaPaard, FPG en WeAllRide.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes in deze competitie!

Het WeAllRide Team