39 plus 1 Competitie

Speciale competitie voor ruiters van 40 jaar en ouder

WeAllRide is voor JOU. We luisteren altijd naar de verzoeken van onze fans. Daarom hebben we nu op veler verzoek een speciale competitie opgezet voor ruiters van 40 jaar en ouder: De 39 plus 1 Competitie. 

Hoe werkt [email protected]?

Deze competitie staat open in de volgende periode: 19 december 2020 tot en met 31 januari 2021

De klassen die worden verreden zijn:

Bekijk goed de protocollen en kies welke klasse het beste bij jou en jouw paard/pony past, want je mag dat zelf bepalen.

Kosten Deelname

Voor deelname aan de 39 plus 1 Competitie betaal je  € 15,- per ingestuurde video. Hiervan gaat automatisch € 1,- naar ParaPaard, sportfonds op naam. Hiermee steunen wij de paardensport voor gehandicapten.

Speciale prijs voor de winnaars

Voor deze competitie maken we een ranking op per klasse.

1e prijs winnaars

De winnaar van elke klasse wint een super gave Clinic aangeboden door niemand minder dan Grand Prix amazone Tosca Visser. Lees hier een interview met deze top amazone.

Tosca heeft al 23 jaar een dressuurstal waar ze sportpaarden opgeleid en uitbrengt tot zo hoog mogelijk in de dressuur, waar ze uitermate veel van geniet. Daarnaast geeft ze ook lessen aan alle soorten ruiters en amazones.“Ik geef iedereen les op ieder niveau”, vertelt ze enthousiast. “Dat vind ik ontzettend leuk om te doen”

De clinic vindt plaats op een nog nader te bepalen datum, waarbij wij zorgen voor een gezamenlijke lunch en natuurlijk heel veel paarden plezier!

2e prijs winnaars

De winnaars van de 2de prijs maken kans op een gratis voedingsadvies en een shoptegoed van 25 Euro (in de vorm van een cadeaubon) bij Pure Paardenvoeding & Advies. Astrid neemt dan samen met jou je paard’s rantsoen door en bespreekt met jou mogelijke verbeterpunten die kunnen bijdragen aan een gezonder, beter presterend paard.

 

Hoe doe je mee?

Rij de proef en laat je filmen van punt C aan de rijbaan

Nog geen account: Registreer je via  Registeer

Al wel een account: Log in via Login

Je krijgt hiermee een eigen pagina waarop je al jouw gegevens terug kunt vinden.

Daarna kun je hier klikken om mee te doen: Doe mee aan de wedstrijd

Kies de 39 plus 1 Competitie. Daarna kun je kiezen uit de klassen Basis t/m Zeer Zwaar.

Tijdens de inschrijf procedure kun je jouw video uploaden. Heb je het bestand niet direct bij de hand? Geen probleem. Je kunt dit altijd later doen op jouw eigen profiel pagina onder “Inschrijvingen”.

Na het uploaden, wordt jouw video beoordeeld door onze jury. Binnen 48 uur ontvang je de gereden score en persoonlijk advies.

Vragen?


Voor vragen hebben we een speciaal
WhatsApp klantenservice voor jullie klaar staan via: +31 6 26949312 

Wij wensen je heel veel plezier met meedoen en blijf goed voor elkaar zorgen!

Groeten,

Het WeAllRide Team