Clinic Neckrope Dressuur Outdoor Gelderland

Zoek de verschillen - Neckrope of Hoofdstel - Gelijke africhting??Kom zaterdag 6 juli naar het Dressuur gala op Outdoor Gelderland en oordeel zelf

 

Outdoor Gelderland en WeAllRide presenteren Clinic Neckrope Dressuur

Outdoor Gelderland en WeAllRide laten de wereld graag zien dat dressuur rijden op allerlei soorten manier gereden kan worden, waarbij het respect voor het paard hetzelfde is. Kom zelf oordelen tijdens onze Clinic met Gaetan Bocklandt en Derk Schekkerman. Beide zijn echte vakmannen in de wereld van de dressuur.

NK video Neckrope Dressuur Equiday

WeAllRide heeft per 1 juli een nieuwe competitie uitgeschreven speciaal voor Neckrope ruiters. Je kunt je online kwalificeren voor een offline finale op het prachtige evenement Equiday op 5 oktober 2019.

Wil je meedoen?

Bekijk de protocollen voor de proeven in Categorie 5, die speciaal zijn ontwikkeld voor ruiters die met Neckrope rijden. Klik hier voor de protocollen.

Kies het protocol in de klasse die het beste bij jou past, ga oefenen en laat je filmen.

Doe mee aan de wedstrijd

Geselecteerd?

WeAllRide werkt superhandig. Je rijdt de proef. Iemand aan de kant leest het protocol voor en filmt jullie. Daarna maak een account aan op weallride.nl en upload je de video. Binnen 48 uur krijg je dan feedback, inclusief tips & advies van de jury. De score die je haalt, bepaalt bovendien de plek waar je staat in één van de competities. Het scorebord wordt automatisch bijgewerkt.

En dan wordt het spannend. Want de nummers 1 t/m 3 per klasse winnen een plek voor de Finale op zaterdag 5 oktober tijdens Equiday, locatie Manege Luxool in Nijkerk (Gld). Voor meer informatie klik hier.

We kijken uit naar je video en wensen je veel succes!