Parapaard The Dutch Masters, tijdens Indoor Brabant

Word jij één van de sterren van Indoor Brabant?Doe mee aan de Parapaard en The Dutch Masters G competitie en maak kans op één van de zes finale plekken op Indoor Brabant

ParaPaard heeft prachtig nieuws. Samen met WeAllRide zijn we een nieuwe competitie gestart: 

ParaPaard, The Dutch Masters G competitie. Als ruiter met een handicap kun je nu óók wedstrijd rijden. Gewoon op je vertrouwde plek. Op de manege, in de bak of bij de stal. Waar je maar wilt. En als je meedoet, word jij misschien één van de grote sterren van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant. Want van de zes beste combinaties mogen daar hun proef laten zien.

 

Wil je meedoen?

Meld je aan bij jouw FPG manege en meld je daar aan voor ParaPaard The Dutch Masters G1 of G3 competitie. Bekijk de protocollen voor de proeven, die speciaal zijn ontwikkeld voor ruiters die begeleiding nodig hebben. Klik hier voor de protocollen.

 

Zo eenvoudig werkt het

WeAllRide werkt superhandig. Jij doet de proef samen met de begeleider. Iemand aan de kant leest het protocol voor en filmt jullie. Daarna stuurt de FPG manege de video, (dit kost 15 euro en wordt betaald door Parapaard) naar WeAllRide en de jury. Binnen 48 uur krijg je dan feedback, inclusief tips & advies. De score die je haalt, bepaalt bovendien de plek waar je staat in één van de competities. Het scorebord is zichtbaar op deze pagina.

En dan wordt het spannend. Want de nummers 1 t/m 3 van beide klassen winnen een plek op de vrijdagavond van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant.

ParaPaard en WeAllRide kijken uit naar je video en wensen je veel succes!