EJ Kür op muziek: stappenplan

Stap 1.
Kies het niveau dat bij jou past.

Bekijk de verplichte onderdelen en bedenk of jij en je paard dit kunnen rijden.

Stap 2.
Je het niveau hebt gekozen begin je eerst met het bedenken en in elkaar zetten van de proef zoals jij hem wilt rijden. Start met een wit vel, bekijk het protocol en schrijf stap voor stap de oefeningen achter elkaar zoals jij ze wil rijden.  Zorg dat alle onderdelen er in verwerkt zitten

Stap 3.
Oefen de proef een paar keer om er zeker van te zijn dat hij klopt en je hem uit je hoofd kunt rijden. 

Stap 4.
Maak jezelf en je paard netjes (invlechten en wedstrijdkleding is niet verplicht maar wel extra leuk) en zorg voor een goede warming-up.


Stap 5.
Zorg dat er iemand met een (telefoon)camera klaar staat bij C om je hele proef op video op te nemen. Als de muziek niet goed hoorbaar is, kan je deze ook nog achteraf in de video monteren. Bij de
FAQ staan antwoorden op de veelgestelde vragen en tips voor het filmen van de proef.

Stap 6.
Wanneer je kür helemaal op film staat kan je hem eventueel bewerken en er muziek onder zetten. Kijk bij het hoofdstuk “Muziek toevoegen aan mijn proef” voor tips over de verschillende programma’s waarmee je de video kunt bewerken en waar je rechtenvrije muziek vandaan kunt halen. Het is belangrijk rechtenvrije muziek te gebruiken om te voorkomen dat je achteraf een rekening krijgt!

Stap 7.
Als je video helemaal klaar is kan je deze uploaden in de competitie. Heb je nog geen account bij
WeAllRide? Registreer je dan via Registeer. Je ontvangt hiermee een eigen pagina waarop je al jouw gegevens terug kunt vinden.
Daarna klik je op Doe mee aan de wedstrijd, kies voor Epplejeck Kür op muziek at home. Vervolgens kies je de klasse waarvoor je een kür wilt insturen.
Tijdens de inschrijfprocedure kun je jouw video uploaden. Heb je jezelf aangemeld en het bestand niet bij de hand? Geen probleem. Je kunt dit altijd later doen op jouw eigen profiel onder “Inschrijvingen”.

Stap 8.
Na het uploaden wordt jouw video beoordeeld door één van onze jury´s. Binnen 48 uur ontvang je de gereden score met daarbij een persoonlijk advies.

Ga terug