Instructie video's

Instructievideo
Basis

Instructievideo
Middelzwaar

Instructievideo
Zwaar

Hoe werkt WeAllRide?

Meedoen aan WeAllride is heel eenvoudig. We zijn er voor iedereen. Je hebt geen speciale pas nodig om mee te kunnen doen en je betaalt per video.

Stap 1. Kies eerst de categorie waar je het beste past.

WeAllride biedt zes categorieën aan:

Cat 1: Wanneer je niet iedere dag kan trainen is categorie 1 heel geschikt. In categorie 1 kun je dan prima je niveau tonen en naar hogere klassen doorstromen. We hebben in totaal 5 klassen.

Cat 2:  Als individuele wedstrijdruiter kun je elke dag trainen met een ’eigen’ paard of pony. Bij categorie 2 ga je laten zien dat je het paard goed traint en vorderingen maakt. Er zijn 5 klassen: Basis, Licht, Middelzwaar, Zwaar en Zeer ZwaarBasis tot de ZZzwaar.

Cat 3: Categorie 3 is bedoeld voor ruiters met lichamelijke of geestelijke beperkingen. Ze rijden vaak op een speciale manege waar ze alle benodigde expertise en uitrusting hebben. Voor deze categorie hebben we ook 5 niveaus.

Cat 4: Categorie 4 is bedoeld voor de Para-ruiters met lichamelijke beperking. Deze ruiters kunnen met bepaalde hulpmiddelen toch fijn paardrijden. Voor deze categorie kennen we ook 5 klassen.

Cat 5: Categorie 5 is bedoeld voor de Neckrope ruiters. We hebben hier speciale proeven voor ontwikkeld in 3 klassen.

Stap 2. Maak een profiel aan op de site, dat doe je met de knop: Registreer.

Stap 3. Kies de competitie die bij jou past, betaal het inschrijfgeld ( 15 euro of 12,50 per ingezonden video)

Stap 4. Oefen de proef van jouw keuze en maak een video.

Stap 5. Stuur de video via jouw profielpagina naar de jury.

Stap 6. Binnen 48 uur ontvang je jouw protocol op jouw pagina, tevens staat jouw score op het scorebord, mits je je profiel op openbaar hebt gezet.

Stap 7. Wanneer je een prijs hebt gewonnen ontvang je een mail ons of van onze partner.

Voor vragen zijn we door de week van 8:00-22:00 en in het weekend van 9:00-22:00 bereikbaar via WhatsApp, chat op de site, Messenger en DM op Insta.

Dit zijn de voordelen

✅ Jouw video = jouw eigendom
✅ Binnen 48 uur positief opbouwende feedback
✅ % score volgens internationale standaard
✅ Zeer ervaren jury’s die constructieve feedback geven
✅ Je kiest zelf jouw niveau
✅ Niveau Basis tot ZZ Zwaar
✅ Toffe prijzen

✅ Van 8:00-22:00 klantenservice🌻ook in het weekend van 9:00-22:00

 

Wat zeggen klanten van WeAllRide?

“Mijn dochter Kate Neijenhuis (14 jaar) heeft nu voor de tweede keer met mijn paard Zenith Spring meegedaan met jullie competitie [email protected] in de klasse Zwaar. Ik wil jullie complimenten geven: de uitslag komt (beide keren) snel en is incl het filmpje makkelijk terug te vinden op haar eigen pagina op jullie website. Het commentaar van de jury is uitgebreid en goed onderbouwd met fijne tips voor verder verbeteren van de training. Kortom: zeer motiverend voor zo’n jong meisje om verder mee aan de slag te gaan.

Wij zijn enthousiast!

Vriendelijke groet, Linda van de Wollenberg”

Dressuur van Nu🤛WeAllRide

Elke maand kans op prijzenWaardevolle feedback & win mooie prijzen

Bij WeAllRide kun je meedoen aan competities op elk niveau. Een reguliere competitie duurt maximaal 2 maanden.  Je kan op de wedstrijdpagina bekijken wat de prijzen van die competitie zijn.

Dus je ontvangt altijd waardevolle tips en tricks van onze jury en als je wint, mag je shoppen voor jou, je paard of je pony in mooie winkels voor de ruitersport.

All right toch!