Online competitie Categorie 1

Voor alle ruiters die niet iedere dag trainen

Als ruiter train je niet elke dag met een eigen paard of pony. In categorie 1 kun je dan prima je niveau tonen en naar hogere klassen doorstromen. We hebben in totaal 5 klassen. De beoordeling is gericht op de houding en zit van de ruiter, correct omgaan met de pony of het paard en de netheid van de uitvoering van de figuren. Hoe hoger de klasse, hoe strenger er op deze criteria wordt beoordeeld.

Hoe werkt het?

Mee doen aan deze competitie is heel simpel. Je zoekt de klasse die het beste past bij jouw niveau. Klik hier voor de protocollen.

De klasse P1 kan zowel zelfstandig als aan onder begeleiding worden gereden. Zo kunnen ook de kleinsten onder ons mee doen. Er worden aparte klassen opgemaakt hiervoor.

Je rijdt de proef bij jou thuis op jouw eigen stal of manege. Je laat je filmen vanaf C met een smartphone. Klik hier voor de vereisten en tips voor een goede video.

Maak een account aan op onze site Registreer

Schrijf je in voor de juiste competitie en koppel jouw beste video aan de inschrijving. Doe mee

Binnen 48-uur ontvang je een goed gevuld protocol voorzien van een persoonlijk advies van de jury.

Inschrijf periode & Uitslag

De online competitie loopt altijd twee maanden, tenzij anders vermeldt. Binnen deze periode kun je zo vaak mee doen als je wilt. De hoogst gereden score telt mee voor de ranking en de prijzen.

Zodra de beoordeling is gedaan, vindt je deze terug op het scorebord.

Prijzen

Na sluitingsdatum wordt de einduitslag binnen 5 werkdagen bekendgemaakt. Onze prijzen worden aangeboden door verschillende sponsoren. Op de wedstrijd pagina kan je kijken wat je kan winnen.

Alle prijswinnaars ontvangen een persoonlijke e-mail met de prijsinformatie.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes in de competitie.

Het WeAllRide Team