Onze Missie

Samen gaan we de paardensport nog leuker en bereikbaarder maken. Voor iedereen die van paarden en pony’s houdt, want je rijdt je proef gewoon op je eigen plek. Waarbij een onafhankelijke jury je video beoordeelt en je positieve feedback geeft. Voor een vast laag tarief van 15 euro per proef. Je betaalt per ingezonden video, dat is wel zo overzichtelijk. Zonder dat je een speciaal wedstrijd pasje of vervoer nodig hebt. Dat betekent minder stress, lagere kosten en veel meer plezier.

Elke maand kans op prijzenWin mooie prijzen

Bij WeAllRide kun je meedoen aan competities op elk niveau. De reguliere competitie duurt maximaal 2 maanden. Bij iedere competitie zijn gave prijzen te winnen, je kan dat bekijken op de wedstrijd pagina.

De Hoefslag biedt ook altijd een competitie aan, je kan daar aan meedoen met reduceert tarief van 12,50. Aan het einde van de periodes kan je ook bijzondere prijzen winnen zoals mooie spullen van Koole Ruitersport.

Let goed op onze Insta en FB pagina’s er komen soms ook Specials met hele exclusieve prijzen zoals bij de Bevrijdingsdag competitie.

Je ontvangt altijd een uitgebreid protocol met tips & tricks en wanneer je wint, mag je shoppen voor jou, je paard of je pony in de leukste online winkels voor de ruitersport. All right toch!

Rijden in een vertrouwde omgeving

Bij WeAllRide maak je geen verre ritten, maar leuke ritten. Op een locatie die voor jou en je paard of pony vertrouwd zijn. Dat is fijner voor je paard of pony en je hebt veel minder stressvolle situaties. Zo heb je nog steeds de spanning van een wedstrijd, maar dan lekker ontspannen.