Opnieuw in 2020: ParaPaard G-Competitie Indoor Brabant The Dutch Masters

G-ruiters opnieuw in de spotlights

Wegens het grote succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw samen met ParaPaard de G-Finale op IndoorBrabant The Dutch Masters.

ParaPaard, The Dutch Masters G competitie. Als ruiter met een handicap kun je nu óók in 2020 wedstrijd rijden. Gewoon op je vertrouwde plek. Op de manege, in de bak of bij de stal. Waar je maar wilt. En als je meedoet, word jij misschien één van de grote sterren van The Dutch Masters tijdens Indoor Brabant. Want van de zes beste combinaties mogen daar hun proef laten zien.

Wil je meedoen?

De online selectie competitie staat open van 15 februari 2020 t/m 29 februari 2020.
Meld je aan bij jouw FPG manege en meld je daar aan voor ParaPaard The Dutch Masters G1 of G3 competitie. Bekijk de protocollen voor de proeven, die speciaal zijn ontwikkeld voor ruiters die begeleiding nodig hebben. Klik hier voor de protocollen.

Zo eenvoudig werkt het

WeAllRide werkt superhandig. Jij doet de proef samen met de begeleider. Iemand aan de kant leest het protocol voor en filmt jullie. Maak een account aan op onze site. Kies voor de competitie Categorie 3. Klik de op juiste klasse G1 of G3 en vul de volgende code in: parapaard2020. Maak gebruik van deze link: Stuur je video in.

Wij koppelen deze aan jouw inschrijving. Binnen 48 uur krijg je dan feedback, inclusief tips & advies. De score die je haalt, bepaalt bovendien de plek waar je staat in één van de competities. Het scorebord is zichtbaar op deze pagina.

En dan wordt het spannend. Want de nummers 1 t/m 3 van beide klassen winnen een plek voor het rijden van de Finale op Indoor Brabant The Dutch Masters op donderdagavond 12 maart 2020.

Alle deelnemers ontvangen 1 toegangskaart voor Indoor Brabant voor de donderdagavond. Alle winnaars ontvangen 3 toegangskaarten per persoon.

Alle praktische informatie ontvangt de FPG manege t.z.t. per mail van ons.

ParaPaard en WeAllRide kijken uit naar je video en wensen je veel succes!