Win een clinic van Tosca Visser: “Niet alleen leerzaam maar vooral leuk en gezellig”

Speciaal voor onze ruiters van veertig jaar en ouder hebben wij de nieuwe 39+1 competitie opgericht. Naast rijden tegen leeftijdsgenoten en passende feedback op je video, geven wij bijzondere prijzen weg. Alle nummer 1 winnaars van alle klassen winnen een clinic van niemand minder dan Grand Prix-amazone en instructrice Tosca Visser.

Tosca heeft al 23 jaar een dressuurstal waar ze sportpaarden opgeleid en uitbrengt tot zo hoog mogelijk in de dressuur, waar ze uitermate veel van geniet. Daarnaast geeft ze ook lessen aan alle soorten ruiters en amazones.“Ik geef iedereen les op ieder niveau”, vertelt ze enthousiast. “Dat vind ik ontzettend leuk om te doen”.

Nooit te oud

Over de nieuwe wedstrijd vertelt ze: “Ik ben 54 en ik vind het ontzettend leuk dat er een 39+1 competitie is. Dan kunnen we rijden tegen onze eigen leeftijdsgroep en dat is over het algemeen verschrikkelijk gezellig”, lacht ze. “Als mensen denken dat ze te oud zijn om wedstrijden te rijden dan hoop ik dat deze competitie laat zien dat je nooit te oud bent om te rijden, zolang je je prettig op het paard voelt. Als je samen met je paard plezier hebt in wat jullie doen, is het toch goed!”

Belangrijk

De amazone heeft nog een tip voor de deelnemers: “Ik vind het heel belangrijk dat de deelnemers contact maken met hun paard en er echt over nadenken wat ze doen. Het maakt voor deze clinic niet uit op welk niveau je rijdt, je moet een idee hebben wat je doet met je paard. Omdat je met een levend wezen werkt”.

“Zo’n clinic is niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig en leuk. We maken er een gezellige clinic van, al gaan we ook een stukje serieus lessen”, sluit ze lachend af.

Niet alleen de nummer 1 winnaars ontvangen een bijzondere prijs. Alle winnaars van de 2e prijs ontvangen een persoonlijk voer advies op maat + 1 passend voer product aangeboden door Pure Paardenvoeding & Advies.

Voor deelname aan de 39 plus 1 Competitie betaal je  € 15,- per ingestuurde video. Hiervan gaat automatisch € 1,- naar ParaPaard, sportfonds op naam. Hiermee steunen wij de paardensport voor gehandicapten.

Tekst: Isa Wessels

Foto: Privé Tosca Visser