WeAllRide Para-dressuur

Selectieronde met één week verlengd. Laatste dag: 23 juni

WeAllRide heeft sinds vandaag ook een competitie opgezet speciaal voor Para-dressuur ruiters! De top 3 mag de finale rijden op Outdoor Gelderland 2019. Lees snel verder hoe het werkt en doe mee!

Hoe werkt het?

Deze competitie is bedoeld voor ruiters met een lichamelijke beperking die met specifieke hulpmiddelen wel kan deelnemen in de paardensport. Wij hebben hier een aparte categorie voor ontwikkeld: Categorie 4. Kijk hier voor de protocollen

Het is aan de ruiter om te kiezen voor de best passende klasse. Wij adviseren om goed naar onze protocollen te kijken voordat er een keuze wordt gemaakt.

Indien er sprake is van een FEI grade certificaat, dan ontvangen wij graag hier een kopie van.

Om het een fair game te laten zijn en om de jury beoordeling rechtvaardig te laten zijn, vragen wij vooraf om de volgende informatie:

  • Soort lichamelijk beperking (bijv. spierziekte)
  • Benodigde hulpmiddelen tijdens het rijden

Deze informatie graag mailen naar [email protected] o.v.v. naam ruiter en inschrijvingsdatum.

Hoe doen ruiters mee?

Meedoen werkt via de reguliere ‘doe mee’ procedure. Kies de competitie ‘Competitie Categorie 4’.

Je kunt zoveel mee doen als je wilt aan deze online wedstrijd. Voor de ranking van de selectiewedstrijd telt jouw hoogste score mee. 

De finale op Outdoor Gelderland

De Finale WeAllRide Para-dressuur vindt plaats in de hoofdring op Outdoor Gelderland 2019 tijdens het avondprogramma op donderdag 4 juli 2019.

Het inschrijfgeld voor de finale bedraagt € 20,- per finalist.

Bekendmaking finalisten WIJZIGING

Op maandag 24 juni worden de finalisten bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina. Iedere finalist ontvangt een persoonlijke mail met de uitnodiging voor de finale.

In verband met beperkte deelname, zal alleen de ruiter op de 1e plaats per klasse zich plaatsen voor het rijden van de finale op Outdoor Gelderland. De klassen worden onder handicap verreden. 

Tijdens de finale worden de combinaties gefilmd door een professional.

Afmelden

Wanneer je onverhoopt niet kunt meerijden met de finale, meldt dit dan vóór maandag 24 juni, zodat we de eerstvolgende in de ranking kunnen benaderen.

Prijzen

De prijzen worden aangeboden door Epplejeck en WeAllRide.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes in deze competitie!

Het WeAllRide Team